Assistancekåren - Assistanspaket & Väghjälp

Assistanspaket

Det finns s k assistanspaket på marknaden, d v s en sorts självriskeliminering till en årlig kostnad. I princip innebär det att självrisken på räddningsförsäkring "försäkras" bort. Kostnaden varierar beroende på omfattning, geografisk täckning mm. En förutsättning för att teckna ett assistanspaket är att man har minst en halvförsäkring på bilen. Andra krav som bilens ålder kan också förekomma. Assistancekåren har inget eget assistanspaket, däremot är vi åtgörare till så gott som samtliga på marknaden förekommande paket, d v s det är någon av våra bärgningsbilar som hjälper den nödställda bilisten.

Mer information om dessa finns hos respektive företag som säljer assistanspaket. här är några exempel:

SOLID Vägassistans

http://www.solidab.se/Vara_forsakringar/Vagassistanser

Med SOLID Vägassistans är du garanterad professionell hjälp om du råkar ut för ett missöde med din bil och inte kan köra vidare. Ring ett samtal och du får: Hjälp på plats, Bärgning till närmaste verkstad om felet inte kan avhjälpas på plats, hyrbil eller hotell, hämtning av bil på verkstad. Gäller i hela Europa.

Klicka på länken ovan för ytterligare information och för att teckna SOLID Vägassistans.

 

M Väghjälp

www.motormannen.se

Motormännens Riksförbund - M Väghjälp ger dig bärgning eller självriskreducering på räddningsförsäkringen om du får motorstopp och blir stillastående. Du kan som medlem i Motormännen exklusivt teckna M Väghjälp för låga 195 kr per år.

Klicka på länken om du vill veta mer!

Midland Garanti På Väg

www.midlandoil.se

Midland har ett omfattande program för ett tryggare bilägande. För nya bilar, upp till fyra år, finns motorgaranti upp till tio år eller 50.000 mil. Begagnade bilar, äldre än fyra år, kan få vägassistans som tar bort självrisken. Alla bilar som kör på Midland motorolja får också en automatisk kallelse till service. Att byta motorolja genom regelbunden service stärker motorns livslängd och minskar risken för motorhaveri. Plus att man kan få motorgaranti och fri vägassistans.

Klicka på länken om du vill veta mer!