Assistanspaket / Väghjälp

Det finns s k assistanspaket på marknaden, d v s en sorts självriskeliminering till en årlig kostnad. I princip innebär det att självrisken på räddningsförsäkring "försäkras" bort. Kostnaden varierar beroende på omfattning, geografisk täckning m m. Förutsättning för att teckna ett assistanspaket är att man har minst en halvförsäkring på bilen. Andra krav som bilens ålder kan också förekomma. Assistancekåren har inget eget assistanspaket, däremot är vi åtgörare till så gott som samtliga på marknaden förekommande paket, d v s det är någon av våra bärgningsbilar som hjälper den nödställda bilisten.

Mer information om dessa finns hos respektive företag

M Väghjälp

www.motormannen.se
Motormännens Riksförbund - M Väghjälp ger dig bärgning eller självriskreducering på räddnings-försäkringen om du får motorstopp och blir stillastående. Du kan som medlem i Motormännen exklusivt teckna M Väghjälp för låga 195 kr per år. Klicka på länken om du vill veta mer!

Midland Garanti På Väg

www.midlandoil.se
Midland är första oljemärket som ge premie- och självriskfri vägassistansgaranti i 10 år eller 40 000 mil för din bil, husbil eller lätt lastbil (max 5 000 kg). Motprestationen är att du servar som vanligt och byter Midland motorolja på garantiansluten verkstad en gång per år. Dessutom får du fri motorgaranti och möjlighet till högre andrahandsvärde på din bil. Ansök/anmäl on-line!

SOLID Vägassistans

http://www.solidab.se/Vara_forsakringar/Vagassistanser
Med SOLID Vägassistans är du garanterad professionell hjälp om du råkar ut för ett missöde med din bil och inte kan köra vidare. Ring ett samtal och du får: Hjälp på plats, Bärgning till närmaste verkstad om felet inte kan avhjälpas på plats, Hyrbil eller hotell, Hämtning av bil på verkstad, Gäller i hela Europa.
Klicka på länken ovan för ytterligare information och för att teckna SOLID Vägassistans.